Historie

SB Special-Butikken Viborg. 

SB Special-Butikken i Viborg blev stiftet tilbage i 1981 af Hans Nissen. 

SB er leverandør af arbejdsbeklædning, maskiner, værktøj, maling og trailere med mere.

I dag har vi til huse i et  2000 m2 nyt domicil ved A13 Ringvejen i Viborg.

Konceptet har igennem alle årene været, at levere kvalitetsprodukter, der er til profesionelt brug.

Tilbageblik på SB din værktojs-specialist

 

 Ejerskifte 2015/2016.

Nye ejere 2016 - SB Værktøj A/S

Nye ejere af SB Special-Butikken i Viborg.

To nye ejere står fremover bag SB Specialbutikken og selskabet SB Værktøj A/S på Katmosevej i Viborg. Men de 12 medarbejdere kommer ikke umiddelbart til at mærke den store forskel.

I de seneste par år fra 2013, har butikschef Torben Laursen og salgschef Carsten Andersen været minoritetsaktionærer i Hans Nissens selskab, og har været med omkring store og små beslutninger i virksomheden. Nu har de så endelig købt de sidste 51 procent af aktierne med overtagelse af virksomheden 2015.

»Nu har jeg ejet forretningen i 34 år og det er gået godt. Nu skal jeg til at trappe lidt ned,« fortæller Hans Nissen, som fortsat er ansat og medlem af bestyrelsen i selskabet.

61-årige Hans Nissen fortæller, at der også var tilbud fra en kapitalfond, der ville købe virksomheden. Men Hans Nissen ville helst sørge for, at virksomheden blev på lokale hænder. Derfor har han også tilbudt sin arbejdskraft i en ikke fastsat tidsperiode for at hjælpe de nye ejere godt på vej.

»Specialbutikken har fyldt meget i mit liv, og jeg er glad for at virksomheden nu er i sikre hænder,« siger Hans Nissen.

Kursen til fremtiden er lagt.

De sikre hænder har Hans Nissen selv være med til at gøre klar til virksomhedsoverdragelsen. Torben Laursen har været ansat i Specialbutikken siden 1999 og Carsten Andersen har været salgschef i seks år. Der har ikke i de seneste år være tvivl om, hvad planen var. De to kommende ejere skulle klædes på til at kunne drive virksomheden på egen hånd. Nu er overdragelsen altså sket og kursen for virksomheden er allerede lagt.

»Jeg tror på, at vi i fællesskab kan fortsætte væksten,« siger Carsten Andersen, der især er meget tilfreds med at få butikschefen som kompagnon.

»Det var en forudsætning for min beslutning, at Torben (Laursen red.) også var med. Vi arbejder godt sammen og fordeler ansvarsområderne på en god måde,« forklarer Carsten Andersen. Og begge de nye indehavere ser frem til at fortsætte fremgangen for SB Specialbutikken.

»Vi kan lide den her virksomhed og det, som vi har været med til at bygge op. Der kommer ikke til at være nogen revolution, for vi har selv været med til at lægge den langsigtede strategi,« siger Torben Laursen.

De nye indehavere har fordelt ansvarsområderne således, at Carsten Andersen kommer til at tegne virksomheden udadtil som administrerende direktør og Torben Laursen vil fortsætte som butikschef.

Billeder fra reception 2016 . klik for at se dem større:

SB VÆRKTØJ - NY LOGO

SB VÆRKTØJ - DER FLAGES SB VÆRKTØJ - KUNDER I BUTIKKEN

SB VÆRKTØJ - EN AF DE NYE EJERE

SB - DEKORATION  SB VÆRKTØJ - HANS NISSEN

SB VÆRKTØJ - ET UDVALG AF DE MANGE GAVER

SB VÆRKTØJ - GÆSTERNE HYGGEDE  SB VÆRKTØJ - GÆSTERNE HYGGEDE

 

 

Billeder af SB Special-Butikken:

SB Special-Butikken

 SB Special-Butikken

 SB Special-Butikken

 SB Special-Butikken